| Emu Plugins Konu: dreambox 7020 için auto tps *** update cript Bölüm: DreamBox Forum: 7020 ler için gbox, mgcamd, newcamd, camd3 ve evocamd için auto 2 dk da bir tps aes ***leri ilgili *** ... |
![]() |
| | LinkBack | Konu araçları |
| | #1 (permalink) |
| Junior Member Giriş Tarihi: Nov 2005
| dreambox 7020 için auto tps *** update cript 7020 ler için gbox, mgcamd, newcamd, camd3 ve evocamd için auto 2 dk da bir tps aes ***leri ilgili *** dosyalarına yazar. tek gereken şey bu protokoller için gerekli *** dosyalarınızın dreamboxunuxda olması mesela mgcamd için SoftCam.*** dosyası var/***s altında bulunmalı. kumandadan blue panele mavi tuşla girip pluginsten 1mgcamd-tps-auto-calistir seçmen yeter. dreambox tekrardan resetlenene kadar bir daha dokunmana gerek yok. camd_cfg dsoyası da evocamde açar tpsleri dreambox7020tpsauto5in1-1 de açar bütün camlerde camd_cfg dosyasını var/***s altına atın dreambox7020tpsauto5in1-1 dosyasının içindekileride var/tuxbox /plugins içine atın çalışır chmod degerlerinine 755 yapın ***finize bakın bu dosyaları hazırlayan tonytr arkadaşımada ayrıca teşekkür ederim |
| | |
| İlgili Linkler |
| | #4 (permalink) | |
| Junior Member Giriş Tarihi: Nov 2005
| Alıntı:
| |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Junior Member Giriş Tarihi: Sep 2005
| Alıntı:
| |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Junior Member Giriş Tarihi: Sep 2005
| slm,kusura bakmyin arkadaslar sik sik sizler rahatsiz ediyorum her zeman. arkadas bugub gemni 3.00 USB e yukledim simde primer ve butun sifre kalalar acik ama ne yapiyorum bu TPS kanalar cozemiyorum ,yokarida yaziklarizin hepsin denedim ama hala TPS ler yok .yardimize rica ederim lutfen .saygilar |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| cript, dreambox, update |
« Önceki Konu
|
Sonraki Konu »
| Konu araçları | |
| |
Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 06:16 PM.