| Hisse Senetleri Haber ve Yorumları Konu: Agyo - Atakule Gyo Bölüm: Ekonomi - Para ve Sermaye Piyasaları Forum: Alıntı: Orjinal Gönderi : yusufdal önceki düşüncemde sabitim. gerekçemde haklı olduğuma da eminim.. sizin dediğiniz doğruysa ve yönetimce de sakıncası ... |
![]() |
| | LinkBack | Konu araçları |
| | #26 (permalink) | |
| VIP Member ![]() Giriş Tarihi: Jun 2005
| Alıntı:
Farkındaysan ayrı bir bölüm oluşturuldu UYDU ALICISI/RECEIVER DÜNYASI yanlış olan bir şey olursa ben gerekli düzenleme ve uyarıları yaparım.UYDU DÜNYASI MOTOR & MODİFİYE DÜNYASI PC -INTERNET - PROGRAMLAR & WEB TASARIMI bunlar gibi EKONOMİ - PARA ve SERMAYE PİYASALARI burası yapıldı ve gayet hızlı gelişen bir bölüm durumunda kişilerle polemik yaratmaktansa bizlere bildirmiş olmanı tercih ederdim neyse Borsacılıgında kendine özgü uygulamaları mevcut o*** mi??? | |
| | |
| İlgili Linkler |
| | #28 (permalink) |
| Super Moderator ![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| ***AGYO*** Atakule Gayrimenkul Yatirim Ortakligi A.S. ile ilgili olarak Ismail Tarman'ndan gelen yazi: Istanbul Menkul Kiymetler Borsasinda 30/10/2007 tarihinde Atakule Gayrimenkul Yatirim Ortakligi A.S. hisse senedi ile ilgili olarak 2,19/2,20 YTL fiyat araligindan 66.770 lot alis islemi gerceklestirilmistir. Islem sonrasi hissenin sirket sermayesi icindeki payi %7,27'dir. ***AGYO*** (31/10/2007 - 09:08:10) Dün hissenin baskı altında tutulduğunu yazmıştım. İsmail abim düşük hacimde bile 66770 lot mal toplamayı becermiş. |
| | |
| | #33 (permalink) |
| İlk olarak 28 Mayıs 2007 de tekniği dikkatimi çekmiş ve foruma yazmıştım. Alıntı: |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Önce teknik olarak dikkatimi çekiyordu ve iskontoluydu. Birkaç defa al sat yaptım. Fakat son zamanlarda (konunun başındaki açıklamalardan da anlaşılacağı gibi) EFG'ye satış yetkisi verilmesi olayı başka boyutlara çekti. |
| | |
| | #36 (permalink) |
| ***AGYO*** Atakule Gayrimenkul Yatirim Ortakligi A.S. ile ilgili olarak Ismail Tarman'ndan gelen yazi: Istanbul Menkul Kiymetler Borsasinda 31/10/2007 tarihinde Atakule Gayrimenkul Yatirim Ortakligi A.S. hisse senedi ile ilgili olarak 2,23/2,30 YTL fiyat araligindan 743.478 lot alis islemi gerceklestirilmistir. Islem sonrasi hissenin sirket sermayesi icindeki payi %8,45'dir. ***AGYO*** (01/11/2007 - 09:12:44) |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Atakule Gayrimenkul Yatirim Ortakligi A.S. ile ilgili olarak Ismail Tarman'ndan gelen yazi: Istanbul Menkul Kiymetler Borsasinda 01/11/2007 tarihinde Atakule Gayrimenkul Yatirim Ortakligi A.S. hisse senedi ile ilgili olarak 2,38/2,48 YTL fiyat araligindan 798.551 lot alis islemi gerceklestirilmistir. Islem sonrasi hissenin sirket sermayesi icindeki payi %9,71'dir. |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Biliyorsunuz kontrol hisselerinin satışı için EFG'ye yetki verildi. Satış gerçekleşirse çağrı zorunluğu olacak ve toplanan mallar garantili bir fiattan verilecektir. Topiğin 1. sayfasında bu konuda açıklamalarım var. "Bu konuda ilerleme sağlanmışsa ve satış kısa zamanda gerçekleşecekse topladıkları mallara sahip çıkacaklardır. Hatta bu fiatlardan dahi toplamaya devam edeceklerdir. Şayet satış işi olgunlaşmamışsa, süre uzayacaksa topladıkları malların bir kısmını vererek kar realizasyonu yapabilirler. Daha sonra alttan tekrar toplarlar." diye düşünüyorum. Ben dün mal verirken 2. olasılığı dikkate aldım. Pozisyonum epeyce karlı olduğu için denemeye değer dedim. Biz işin hangi aşamada olduğunu bilemediğimiz için hata yapabiliriz. Bakalım doğru mu yapmışız, yanlış mı? Bekleyip göreceğiz. |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Atakule Gayrimenkul Yatirim Ortakligi A.S. ile ilgili olarak Ismail Tarman'ndan gelen yazi: Istanbul Menkul Kiymetler Borsasinda 02/11/2007 tarihinde Atakule Gayrimenkul Yatirim Ortakligi A.S. hisse senedi ile ilgili olarak 2,45-2,49 YTL fiyat araligindan 248.484 lot alis islemi gerceklestirilmistir. Islem sonrasi hissenin sirket sermayesi icindeki payi %10,11'dir. İsmail abim barajı geçti. |
| | |
| | #48 (permalink) |
| "Şayet satış işi olgunlaşmamışsa, süre uzayacaksa topladıkları malların bir kısmını vererek kar realizasyonu yapabilirler. Daha sonra alttan tekrar toplarlar." düşüncesiyle malları 2.46 dan vermiştim. Hisse bugün 2. seans biraz gevşedi ve 2.36 kapatarak bu düşüncemi doğruladı. Yarın da gevşek olması halinde üçe beşe bakmayıp bir miktar alım yapacağım. |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. hisse senetleriyle ilgili olarak Autonomy Master Fund Ltd. tarafından yapılan açıklama: "05.11.2007 tarihinde Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. hisse senetleriyle ilgili olarak 2.4573 TL fiyattan 434.667 adet satış işlemi tarafımızca gerçekleştirilmiştir. İşlem sonrası sahip olunan hisse senetlerinin şirket sermayesi içindeki payı yüzde 5.30 oranındadır." |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| atakule |
« Önceki Konu
|
Sonraki Konu »
| Konu araçları | |
| |
Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 06:19 PM.