| Önerileriniz - Şikayetleriniz Konu: Acil yardım Bölüm: GENEL FORUM DUYURULARI Forum: siteye resim koymak için link yollayabilirmisniz... |
![]() |
| | LinkBack | Konu araçları |
| | #5 (permalink) |
| Super Moderator ![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| İlgi: acil yardım Foruma resim yüklemek için ImageShack® - Image Hosting sitesini kullanabilirsiniz. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| İlgi: Acil yardım Ayhan arkadaşımız da o resmi boşuna koymamış. Resim Hayattır - Güzel Resimler sitesini kullanabilirsin demek istiyor. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Co Administrators ![]() Giriş Tarihi: May 2006
| İlgi: Acil yardım Siteye resimleri kopyala/yapıştır yada sürükle/bırak yöntemi ile koymanız mümkün,bunun için sitenin üstünde bulunan "kontrol paneliniz"sekmesine tıklayıp seçenekleri düzenleye gidin.açılan sayfanın en alt bölümünde bulunan "mesaj yazma editörleri" bölümündeki yükseltilmiş arayüz seçeneğini işaretleyip değişiklikleri kaydedin bu kadar. |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| İlgi: Acil yardım Alıntı:
Kemal hocam, Başka bir internet sitesinden resim naklederken yukarda anlattığınız yöntemi kullanabiliyoruz ama başka bir sitede yayınlanmamış, sadece kendi bilgisayarımızda olan bir resmi bu yöntemle foruma kopyalayamıyoruz. Mutlaka bir resim yükleme sitesini kullanmamız gerekiyor. Yanılıyor muyum? | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Co Administrators ![]() Giriş Tarihi: May 2006
| İlgi: Acil yardım Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| ooooooooooffffffffffffffff, yardım |
« Önceki Konu
|
Sonraki Konu »
| Konu araçları | |
| |
Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 03:11 AM.